Arbetsplattform

Tillsammans kan vi skapa den perfekta arbetsplatsen.Er områdesexpertis och vår erfarenhet av arbetsplattformar. Det blir succé för alla medarbetare.

Rullbana

Oavsett om ni ska transportera paket, elektronik, motorblock eller apelsiner har vi en rullbana som passar för uppdraget. Från små vikter till stora vikter. Från korta banor till långa banor. Raka eller kurviga. Från en våning till en annan!

Tillverkning på era villkor

Den vanligaste kontakten mellan Green Metall och våra kunder börjar med - "Hej, jo jag har ett problem..."

Vi ser oss själva som problemlösare med helhetsfunktionalitet.

Green Metall erbjuder följande

  • Legotillverkning - vi tillverkar och bearbetar det Ni behöver i stål, rostfritt, syrafast eller aluminium.

  • Montage - vi utför rena montagejobb, stora som små i alla seriestorlekar.

  • Pack & Logistik - vi emballerar, packar och levererar produkter efter kunds behov.

Tjänster

Behöver du hjälp med en konstruktion? Få fram en ritning i CAD eller stöttning vid större projekt så har vi över 50 års erfarenhet av problemlösning.

Vi utför

  • Konstruktion - oavsett om du har en färdig formulering eller en idéskiss är det till oss du skall vända dig för att testa utförandet.

  • CAD - från idé till färdig ritning, stress simulering eller modellering.

  • Projektledning - Vi har erfarenhet av att leda stora och små projekt, både genom vattenfallprojekt och agila metoder.

  • Produktutveckling - Vi hjälper våra kunder att vidareutveckla sina konstruktioner till effektiva och säkra produkter. Processutveckling är en daglig aktivitet på Green Metall.


Med 50års erfarenhet inom verkstad- och produktionsindustrin, kombinerat med trogen och kunnig personal, känner vi oss redo att vara din leverantör och samarbetspartner.


Green Metall består av tre olika affärsområden: Tillverkning, Produktionsutrustning samt Konstruktion, vilket möjliggör kostnadseffektiva och flexibla lösningar.

Vårt leveransåtagande innefattar ofta helhetslösningar med hela kedjan från analys och design, konstruktion och tillverkning till montage och service.


Bekvämt och tryggt för dig som kund.

Ergonomi


En ömmande rygg eller smärtande axel handlar ofta om att arbetsplatsen eller arbetsmiljön inte är ergonomiskt anpassad och därmed föreligger ökad risk för slitage på kroppen som kan bero på för tunga lyft, felaktig arbetsställning eller arbetshöjd. 

Här på sidan finns några dokument som stöd för ert ergonomiarbete och för att kunna bedöma risker vid manuell hantering i olika former.